Welkom bij Story Publishers

In de kijker

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Handboek Sociaal Recht 2016

  Handboek Sociaal Recht 2016

  € 125,00

  Deze nieuwe editie van het Handboek Sociaal Recht is een onmisbaar actueel naslagwerk voor werkgever, werknemer, advocaat, magistraat en uiteraard ook studenten.

  Prijs voor studenten en stagiairs: €95,00 (incl. BTW; excl. verzendkosten) (te bestellen via orders@brepols.net)

   

  Meer info
 2. Ondernemingen in moeilijkheden

  Ondernemingen in moeilijkheden

  € 138,00

  Met dit boek wordt een grondige analyse gebracht van alle aspecten van het faillissementsrecht, met inbegrip van de toepasselijke strafrechtelijke bepalingen inzake de misdrijven die verband houden met de staat van faillissement. Meer info
 3. Studienamiddag - De nieuwe wetgeving inzake zekerheden op roerende goederen: een transparant rechtskader voor een flexibele zekerheidsaanwending?

  Studienamiddag - De nieuwe wetgeving inzake zekerheden op roerende goederen: een transparant rechtskader voor een flexibele zekerheidsaanwending?

  € 199,65

  In deze uiteenzetting zullen Prof. Dr. Régine Feltkamp, Mr. Gerrit Hendrikx en Mr. Dominique Walravens ingaan op de nieuwe regeling inzake zekerheden op roerende goederen die vanaf januari 2018 in werking treedt. Mede rekening houdend met hun praktijkervaring, zullen zij aangeven wat de vernieuwingen zijn en hoe deze aangewend kunnen worden om roerende goederen flexibel aan te wenden als waarborg voor betalingsverplichtingen in het kader van financierings- of andere projecten. Meer info
 4. Vreemdelingenrecht in de praktijk

  Vreemdelingenrecht in de praktijk

  € 57,99

  Vreemdelingenrecht is een complexe en uitgebreide rechtstak. Hoewel vreemdelingenrecht slechts een beperkte plaats inneemt in de opleiding van juristen, komen velen van hen professioneel met de materie in aanraking. Daarbij is het nuttig om op een leidraad te kunnen terugvallen. Dit boek is bijgevolg niet opgevat als een academische studie, maar als een praktijkboek, waarbij de informatie op een overzichtelijke manier wordt samengebracht, aangevuld met modellen.

  Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren