Welkom bij Story Publishers

In de kijker

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. De Juristenclub / UPV - De berekening van de verblijfsoverschrijdende en de buitengewone kosten voor de kinderen: naar een uniformisering via de steeds meer gebruikte limitatieve lijsten?
 2. De Juristenclub / UPV - De invoering van een specifiek regime voor de handelshuur van korte duur - Bespreking van het Vlaams Pop-up Decreet
 3. De Juristenclub / UPV - Kanttekeningen bij de indicatieve tabel 2016

  De Juristenclub / UPV - Kanttekeningen bij de indicatieve tabel 2016

  € 96,80

  2de causerie najaar 2017 Meer info
 4. Handboek Sociaal Recht 2016

  Handboek Sociaal Recht 2016

  € 125,00

  Deze nieuwe editie van het Handboek Sociaal Recht is een onmisbaar actueel naslagwerk voor werkgever, werknemer, advocaat, magistraat en uiteraard ook studenten.

  Prijs voor studenten en stagiairs: €95,00 (incl. BTW; excl. verzendkosten) (te bestellen via orders@brepols.net)

   

  Meer info
 5. Ondernemingen in moeilijkheden

  Ondernemingen in moeilijkheden

  € 138,00

  Met dit boek wordt een grondige analyse gebracht van alle aspecten van het faillissementsrecht, met inbegrip van de toepasselijke strafrechtelijke bepalingen inzake de misdrijven die verband houden met de staat van faillissement. Meer info
 6. Vreemdelingenrecht in de praktijk

  Vreemdelingenrecht in de praktijk

  € 97,00

  Vreemdelingenrecht is een complexe en uitgebreide rechtstak. Hoewel vreemdelingenrecht slechts een beperkte plaats inneemt in de opleiding van juristen, komen velen van hen professioneel met de materie in aanraking. Daarbij is het nuttig om op een leidraad te kunnen terugvallen. Dit boek is bijgevolg niet opgevat als een academische studie, maar als een praktijkboek, waarbij de informatie op een overzichtelijke manier wordt samengebracht, aangevuld met modellen.

  Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren