COVID-19 en werking Story Publishers

Sinds de uitbraak van de COVID-19-pandemie bleef Story Publishers haar gewone activiteiten verderzetten en nam de uitgeverij, samen met Brepols Publishers, de noodzakelijke maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan waarbij de gezondheid en veiligheid van klanten, auteurs, leveranciers, medewerkers en hun familie centraal stonden.
Niettegenstaande de recente versoepeling van de maatregelen door de overheid blijft het grootste deel van de werknemers van thuis uit werken. Enkele medewerkers verzorgen de permanentie op kantoor en in het magazijn.
Verplaatsingen en reizen zijn tot nader order vervangen voor videoconferenties. Afspraken met externen kunnen enkel plaatsvinden op locaties waar de social distancing gegarandeerd is en waar de nodige beschermingsmiddelen ter beschikking staan.
De live opleidingen zullen in de mate van het mogelijke opnieuw worden ingepland. Voor deze opleidingen is de opgegeven locatie "onder voorbehoud" en kan te allen tijde worden gewijzigd.
Alle administratieve en uitgeefactiviteiten ondervinden nog weinig of geen hinder. Nieuwe bestellingen worden zoals voorheen via post- en pakjesdiensten verzonden. Zoals steeds kan u ons telefonisch en per e-mail bereiken voor alle vragen en bestellingen.