COVID-19 en werking Story Publishers

Sinds midden maart bleef Story Publishers haar gewone activiteiten verderzetten. Uiteraard nam de uitgeverij, samen met Brepols Publishers, de noodzakelijke maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan waarbij de gezondheid en veiligheid van klanten, auteurs, leveranciers, medewerkers en hun familie centraal stonden.
De recente verstrenging van de maatregelen door de overheid houdt in dat het grootste deel van de werknemers nog steeds van thuis uit werkt. Enkele medewerkers blijven een permanentie op kantoor en in het magazijn verzorgen. Verplaatsingen en reizen zijn tot nader order vervangen voor videoconferenties. Afspraken met externen kunnen enkel plaatsvinden op locaties waar de social distancing gegarandeerd is en waar de nodige beschermingsmiddelen ter beschikking staan.
De uitgestelde opleidingen worden in de mate van het mogelijke opnieuw ingepland. Deelnemers worden individueel op de hoogte gebracht van de nieuw voorgestelde datum. Voor alle opleidingen is de opgegeven locatie "onder voorbehoud" en kan te allen tijde worden gewijzigd.
Alle administratieve en uitgeefactiviteiten ondervinden nog weinig of geen hinder. Nieuwe bestellingen worden zoals voorheen via post- en pakjesdiensten verzonden. Zoals steeds kan u ons telefonisch en per e-mail bereiken voor alle vragen en bestellingen.