Story Publishers herneemt haar live opleidingen!

Vanaf het najaar 2021 organiseert Story Publishers opnieuw live opleidingen.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende maatregelen om de verspreiding van het Covid-19-virus tegen te gaan en de gezondheid van deelnemers en sprekers veilig te stellen. De opgegeven locatie is dan ook steeds “onder voorbehoud”. Bij eventuele verstrenging van de maatregelen kunnen de opleidingen uitgesteld dan wel als livestream webinar worden aangeboden. Hiervan worden de ingeschreven deelnemers tijdig op de hoogte gebracht.

De geldende locatiegebonden coronamaatregelen (geldig CST, mondmaskerplicht,...) worden toegelicht bij de desbetreffende opleiding.

Wij kijken er alvast naar uit u opnieuw te verwelkomen!

Ons aanbod aan live opleidingen:

  • 15/10/2021 - Toepasselijk socialezekerheidsrecht bij arbeidsmobiliteit. Recente ontwikkelingen en invloed op het sociaal strafrecht. - Jeroen Lorré
    Meer informatie / inschrijven
  • 17/12/2021 - Afhandeling van het faillissement: de verlangens van een insolventiemagistraat. Klemtonen bij de praktische afhandeling van het faillissement in de ondernemingsrechtbank Gent. - Johan Declercq
    Meer informatie / inschrijven

 

Story Publishers is een erkende dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor opleidingen waardoor u tot 30 % tegemoetkoming kan krijgen op uw factuur (Erkenningsnummer Story Publishers: DV.O218110). Meer info op http://www.kmo-portefeuille.be/.