Vacature: Marketeer met video skills

Als juridische uitgeverij en opleidingsverstrekker zijn we een kennisonderneming waar de juridische professional sleutelinformatie vindt voor zijn beroepswerkzaamheden. Onze online communicatie en webinars spelen daarin vandaag de dag meer en meer een cruciale rol. Daarom willen we ons team in Gent versterken met een marketeer (m/v):

Marketeer met video skills

Jouw uitdaging?
Je bent de drijfveer achter onze marketingactiviteiten. Je maakt een marketing- en communicatieplan op, dat je vervolgens vertaalt naar concrete campagnes en acties, zowel on- als offline. Jouw inlevingsvermogen in de opleidings- en kennisnoden binnen de juridische wereld inspireren jou om met frisse ideeën, onderwerpen en sprekers naar voor te komen. Je geeft onze producten de nodige commerciële uitstraling en visibiliteit. Verder zet je jouw creatieve redactionele vaardigheden in om onze boodschap over te brengen via social media, website, direct mail, enz.
Daarnaast sta je in voor de praktische organisatie van seminaries en webinars, zowel in de eigen studio als op locatie. Je verzorgt de productionele ondersteuning tijdens de live streaming en werkt naderhand allerhande video’s en beeldmateriaal uit.

 

Meer Info