Welkom bij Story Publishers

Handboeken

 

8 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Algemene beginselen insolventierecht - Editie 2014

  Algemene beginselen insolventierecht - Editie 2014

  € 44,50

  In het boek ‘Algemene beginselen insolventierecht’ wordt nader ingegaan op de actuele algemene principes van het Belgisch insolventierecht de lege lata. De actuele principes worden scherpgesteld en waar nodig grondig uitgediept, teneinde de fundamenten ervan bloot te leggen en hierbij, waar nuttig, kritische kanttekeningen te plaatsen.

  De editie 2014 omvat in hoofdorde een update in het licht van de per 1 augustus 2013 van kracht zijnde wijziging van de WCO, en de nieuwe wetgeving inzake de zakelijke zekerheden op roerende goederen die weliswaar op heden nog niet van kracht is, maar uiterlijk op 1 december 2014 in voege zal treden.

  Meer info
 2. Gerechtelijk Privaatrecht

  Gerechtelijk Privaatrecht

  € 129,00

  In het Belgisch rechtstelsel worden de spelregels bij privaatrechtelijke geschillenbeslechting uiteengezet in het Gerechtelijk Wetboek.

  Voor zij die dagelijks in aanraking komen met procesvoering, is een goede kennis van het gerechtelijk privaatrecht dan ook onontbeerlijk.

   

  Meer info
 3. Handboek Bezetting ter bede

  Handboek Bezetting ter bede

  € 54,00

  Bij de bezetting ter bede, ook de overeenkomst van precair gebruik genoemd, wordt door de eigenaar aan een bepaalde persoon bij wijze van gunst het recht verleend om tot wederopzegging toe een bepaald onroerend goed te gebruiken in afwachting dat aan dit onroerend goed zijn definitieve bestemming kan worden gegeven. Dit handboek kan als referentiewerk dienen voor deze wat miskende rechtsfiguur die in België niet wettelijk wordt geregeld zodat moet worden teruggevallen op de - in omvang beperkte - rechtsleer en de - meer uitvoerige - rechtspraak. Meer info
 4. Het Gerechtelijk Onderzoek

  Het Gerechtelijk Onderzoek

  € 101,00

  12 jaar na het standaardwerk van R. Declercq - ‘Onderzoeksgerechten’- verschijnt er opnieuw een grondige en actuele studie over het gerechtelijk onderzoek belicht in al zijn facetten.

  Meer info
 5. Ondernemingen in moeilijkheden

  Ondernemingen in moeilijkheden

  € 138,00

  Met dit boek wordt een grondige analyse gebracht van alle aspecten van het faillissementsrecht, met inbegrip van de toepasselijke strafrechtelijke bepalingen inzake de misdrijven die verband houden met de staat van faillissement. Meer info
 6. Praktische Gids Sociaal Recht 2018-2019

  Praktische Gids Sociaal Recht 2018-2019

  € 130,00

  Deze nieuwe editie 2018 van de Praktische Gids Sociaal Recht (voorheen Handboek Sociaal Recht) is een onmisbaar actueel naslagwerk voor werkgever, werknemer, advocaat, magistraat en uiteraard ook studenten.

   

   

   

  Meer info
 7. Privaatrechtelijk bewijs

  Privaatrechtelijk bewijs

  € 130,50

  Een exhaustief overzicht omtrent het privaatrechtelijk bewijsrecht: grondig onderbouwd en bevat voor de practicus alle relevante actueel geldende normen, regels en tendensen.

  Meer info
 8. Vreemdelingenrecht in de praktijk

  Vreemdelingenrecht in de praktijk

  € 57,99

  Vreemdelingenrecht is een complexe en uitgebreide rechtstak. Hoewel vreemdelingenrecht slechts een beperkte plaats inneemt in de opleiding van juristen, komen velen van hen professioneel met de materie in aanraking. Daarbij is het nuttig om op een leidraad te kunnen terugvallen. Dit boek is bijgevolg niet opgevat als een academische studie, maar als een praktijkboek, waarbij de informatie op een overzichtelijke manier wordt samengebracht, aangevuld met modellen.

  Meer info

8 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren