Welkom bij Story Publishers

Handboeken

 

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Algemene beginselen insolventierecht - Editie 2014

  Algemene beginselen insolventierecht - Editie 2014

  € 44,50

  In het boek ‘Algemene beginselen insolventierecht’ wordt nader ingegaan op de actuele algemene principes van het Belgisch insolventierecht de lege lata. De actuele principes worden scherpgesteld en waar nodig grondig uitgediept, teneinde de fundamenten ervan bloot te leggen en hierbij, waar nuttig, kritische kanttekeningen te plaatsen.

  De editie 2014 omvat in hoofdorde een update in het licht van de per 1 augustus 2013 van kracht zijnde wijziging van de WCO, en de nieuwe wetgeving inzake de zakelijke zekerheden op roerende goederen die weliswaar op heden nog niet van kracht is, maar uiterlijk op 1 december 2014 in voege zal treden.

  Meer info
 2. Ondernemingen in moeilijkheden

  Ondernemingen in moeilijkheden

  € 138,00

  Met dit boek wordt een grondige analyse gebracht van alle aspecten van het faillissementsrecht, met inbegrip van de toepasselijke strafrechtelijke bepalingen inzake de misdrijven die verband houden met de staat van faillissement. Meer info
 3. Praktische Gids Sociaal Recht 2018-2019

  Praktische Gids Sociaal Recht 2018-2019

  € 130,00

  Deze nieuwe editie 2018 van de Praktische Gids Sociaal Recht (voorheen Handboek Sociaal Recht) is een onmisbaar actueel naslagwerk voor werkgever, werknemer, advocaat, magistraat en uiteraard ook studenten.

   

   

   

  Meer info
 4. Privaatrechtelijk bewijs

  Privaatrechtelijk bewijs

  € 130,50

  Een exhaustief overzicht omtrent het privaatrechtelijk bewijsrecht: grondig onderbouwd en bevat voor de practicus alle relevante actueel geldende normen, regels en tendensen.

  Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren