Welkom bij Story Publishers

TGR-TWVR

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 105,00

De redactie brengt u een gestructureerd overzicht van de belangrijkste vonnissen en arresten in Oost- en West-Vlaanderen.


 


 


 

TGR-TWVR

TGR/TWVR biedt u een helder overzicht van alle belanghebbende arresten en vonnissen, voltrokken in de provincies Oost- en West-Vlaanderen (ressort Hof van Beroep Gent). Zo beschikt u meteen over een pertinent en gestructureerd overzicht van de belangrijkste rechterlijke uitspraken van het rechtsgebied Hof van Beroep en Arbeidshof te Gent.

Dit resulteert in een unieke en gerichte selectie van vonnissen en arresten, netjes geordend over alle takken van het recht (administratief, burgerlijk, gerechtelijk, economisch, straf, fiscaal en sociaal recht). De uitspraken worden kort en helder geduid zodat u snel inzicht verwerft; daarnaast verrijken noten en nuttige tips ('gouden raad') het tijdschrift.

Kortrom, onmisbaar voor wie regelmatig dient te pleiten voor de rechtbanken in de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Blijf via TGR/TWVR op de hoogte van de 'plaatselijke gebruiken' en 'eigen rechtspraak' in het ressort van het Hof van Beroep te Gent!

Korting op de catalogusprijs voor studenten: 50% korting (te bestellen via periodicals@brepols.net)

 

Auteur Nee
ISBN TGR-TWVR
Doelgroepen Advocaten, Gerechtsdeurwaarders, Magistraten, Notarissen, Rechtspractici algemeen
Materie Burgerlijk recht, Fiscaal recht, Gerechtelijk recht, Grensoverschrijdend recht, Handels- en Economisch recht, Publiek recht, Sociaal recht, Strafrecht en strafvordering
NUR Nee
Editie Eerste druk
Pagina's Nee
Meta-keywords Rechtspraak

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Opbergmap: Tijdschrift voor Gentse en West-Vlaamse Rechtspraak

Opbergmap: Tijdschrift voor Gentse en West-Vlaamse Rechtspraak

€ 10,00