Welkom bij Story Publishers

Gerechtelijk recht

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bewijs in handelszaken

  Bewijs in handelszaken

  € 41,00

  Dit overzichtswerk is vanuit didactisch oogpunt een onmisbaar werkinstrument voor de juridische professional die te maken krijgt met problemen, betwistingen van handels- en ondernemingsrecht; het geheel wordt ruim 'geïllustreerd' en onderbouwd met een veelheid aan rechterlijke uitspraken.

   

  Meer info
 2. Contentieux inzake appartementsmede-eigendom

  Contentieux inzake appartementsmede-eigendom

  € 41,00

  Dit boek spitst zich toe op de procedurele aspecten van de mede-eigendom van appartementsgebouwen. Dit na de hervorming van het appartementsrecht door de wet van 2 juni 2010, van kracht sedert 1 september 2010.

  Meer info
 3. Médiation en matière civile et commerciale

  Médiation en matière civile et commerciale

  € 44,00

  La médiation en matière civile et commerciale est une technique largement répandue pour la résolution de litiges afin qu’ils ne fassent pas l’objet d’une procédure judiciaire (ou autre). En Belgique, la médiation est organisée par la loi du 21 février 2005.

  Meer info
 4. Privaatrechtelijk bewijs

  Privaatrechtelijk bewijs

  € 130,50

  Een exhaustief overzicht omtrent het privaatrechtelijk bewijsrecht: grondig onderbouwd en bevat voor de practicus alle relevante actueel geldende normen, regels en tendensen.

  Meer info
 5. TGR-TWVR

  TGR-TWVR

  € 105,00

  De redactie brengt u een gestructureerd overzicht van de belangrijkste vonnissen en arresten in Oost- en West-Vlaanderen.

   

   

   

  Meer info

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren