Welkom bij Story Publishers

Blockchain in ondernemingen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 45,00

In dit unieke boek bespreekt de auteur op overzichtelijke wijze de publieke blockchain, de private blockchain en smart contracts. Hierbij worden telkens het businessperspectief, de technische aspecten en het juridische kader toegelicht. Een aantal technische concepten zijn inderdaad noodzakelijk voor een goed begrip van de mogelijkheden én de beperkingen van blockchainplatformen. Ze worden op bevattelijke wijze uitgelegd voor een lezerspubliek dat niet technisch geschoold is. Meer dan dertig schema’s illustreren deze uitleg en zorgen voor een luchtige noot.


 

Blockchain in ondernemingen

De blockchaintechnologie is sedert haar ontstaan in 2008 geëvolueerd van een platform voor cryptomunten naar een mature technologie die door steeds meer ondernemingen wordt gedragen. Vooral de private blockchain opent een waaier van mogelijkheden. Ze maakt gebruik van een eenvoudig principe: vlotte en betrouwbare samenwerking tussen bedrijven op basis van process management gesteund op een efficiënt en gestandaardiseerd systeem van transacties.

Met dit boek zal u op kritische en gemotiveerde wijze voorstellen van blockchainoplossingen kunnen waarderen, sterktes en zwaktes van blockchainplatformen kunnen analyseren en professioneel advies kunnen verstrekken rond blockchains.

Dit innoverende en toegankelijke boek richt zich tot bedrijfsjuristen, advocaten, magistraten en notarissen. Maar ook ondernemers, informatici en elkeen die zich om professionele redenen in de blockchain wil verdiepen, zullen er hun gading in vinden.

Auteur Tom Catteau
ISBN 9789087641467
Doelgroepen Advocaten, Bedrijfsjuristen, Magistraten, Notarissen
Materie Nee
NUR Nee
Editie 2019
Pagina's 146
Meta-keywords Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Kunstmatige intelligentie & Autonome systemen

Kunstmatige intelligentie & Autonome systemen

€ 45,00