Welkom bij Story Publishers

Kunstmatige intelligentie & Autonome systemen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 45,00

In dit boek geeft de auteur op systematische én bevattelijke wijze een inzicht in de werking van kunstmatige intelligentie, haar mogelijkheden en beperkingen, haar opportuniteiten en risico’s. Ook op juridisch vlak creëert deze technologie vrij grote uitdagingen, met name op vlak van aansprakelijkheid, privacy, persoonsgegevens, discriminatie, maar ook van vrijheid van ondernemen, aansprakelijkheidsbeperking of schadebeperkingsplicht. Op alle vragen die dit met zich meebrengt, mag u in dit boek een gemotiveerd en genuanceerd antwoord verwachten.


 


 

Kunstmatige intelligentie & Autonome systemen

Weinig nieuwe technologieën spreken zo tot de verbeelding als kunstmatige intelligentie. Kunstmatige intelligentie en autonome systemen helpen nu al in veel domeinen de mens performanter en accurater te werken, en we zijn pas aan het begin van deze ingrijpende evolutie. Maar evenzeer dreigt kunstmatige intelligentie bestaande jobs overbodig te maken én riskeert ze ons als burger of consument te overweldigen naarmate dergelijke systemen overal zullen worden ingezet. Alleszins lijkt - dankzij de combinatie van immense computerkracht, ontzaglijke opslagcapaciteit en performante draadloze communicatienetwerken - de tijd van de doorbraak gekomen.

Dankzij dit unieke boek zullen advocaten, magistraten en juristen en andere geïnteresseerde burgers het nodige inzicht verwerven om met kennis van zaken standpunten in te nemen, adviezen te formuleren en beslissingen te nemen met betrekking tot dit fascinerende onderwerp.

Auteur Tom Catteau
ISBN 9789087641474
Doelgroepen Advocaten, Bedrijfsjuristen, Magistraten
Materie Nee
NUR Nee
Editie 2019
Pagina's 146
Meta-keywords Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Blockchain in ondernemingen

Blockchain in ondernemingen

€ 45,00