Welkom bij Story Publishers

Praktische leidraad voor de syndicus - Herwerkte editie 2018

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 60,00

Het boek is opgevat als een handleiding/draaiboek voor al diegenen die betrokken zijn in het beheer van een mede-eigendom, meer bepaald de syndicus, de juristen en eigenaars. Het is een praktisch handboek, met vragen en antwoorden, tips en oplossingen.

Praktische leidraad voor de syndicus - Herwerkte editie 2018

De Praktische leidraad voor de syndicus is reeds aan haar derde uitgave toe.

Het boek is opgevat als handleiding/draaiboek voor al diegenen die betrokken zijn in het beheer van een mede-eigendom, meer bepaald de syndicus, de juristen en eigenaars. Het is een praktisch handboek, met vragen en antwoorden, tips en oplossingen.

Op overzichtelijke wijze worden de aanstelling en benoeming, de taken, het beëindigen van het mandaat en de aansprakelijkheden van de syndicus besproken. Ook de Raad van mede-eigendom, de algemene vergadering, de commissaris van de rekeningen en de verzekeringen worden uiteengezet. Tot slot behandelen de auteurs het optreden in rechte door de vereniging van de mede-eigenaars en de creatie van de deelverenigingen volgens de nieuwe appartementswet van 2 juni 2010.

In een overzichtelijke tabel kan u de voorgestelde amendementen van de hervorming van de regels inzake gedwongen mede-eigendom van gebouwen en groepen van gebouwen terugvinden.

 

Auteur Fernand Moeykens, Henk De Loose
ISBN 9789087641368
Doelgroepen Accountants, Advocaten, Gerechtsdeurwaarders, Magistraten, Notarissen, Vastgoed professionals
Materie Burgerlijk recht
NUR 822 - Privaatrecht
Editie 2018
Pagina's 197
Meta-keywords syndicus, mede-eigendom, appartementsrecht

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Bestendig Handboek Huishuur en Handelshuur

Bestendig Handboek Huishuur en Handelshuur

€ 430,00