STORY Publishers lanceert een nieuw platform voor verenigingen van mede-eigenaars en niet-professionele syndici

Door een gebrek aan deskundigen zijn eigenaars van een appartementsmede-eigendom vaak genoodzaakt om zelf de rol van syndicus op zich te nemen. Met het pas gelanceerde platform De Vrijwillige Syndicus willen wij deze steeds groter wordende groep van mede-eigenaars syndici informeren, sensibiliseren, adviseren, opleiden en begeleiden. 

Hoe kan De Vrijwillige Syndicus verenigingen van mede-eigenaars en niet-professionele syndici helpen?

Onze expertise in combinatie met o.a. persoonlijk (juridisch) advies, opleidingen, video's en modelformulieren laten de vrijwillige syndicus toe steeds correct en efficiënt te werken. Het helder taalgebruik maakt het platform ook voor niet-juristen vlot toegankelijk. Door de uitgebreide dienstverlening behoudt de occasionele syndicus zelf de controle en bespaart hij tijd. Daarenboven is het zelf beheren van een gebouw bijna altijd voordeliger dan wanneer dit via een beroepssyndicus gebeurt. 

Abonnementsformules

Het platform biedt 3 verschillende formules aan. Elk abonnement heeft een looptijd van één jaar en is jaarlijks hernieuwbaar. Onze grootste troef bij formule 2 en formule 3 is het persoonlijk (juridisch) advies door een vakexpert. Voor elke vraag kan de mede-eigenaar syndicus rekenen op professioneel advies op maat.

In de pers

Het nijpend tekort aan deskundigen en de nood aan een platform ter ondersteuning van de mede-eigenaar syndicus werd reeds opgepikt door de pers:

ROB-Tv

Hageland Actueel

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website.

De Vrijwillige Syndicus